Ring oss gärna: 08-505 808 80

Arbeta som hyrläkare 2017

Nu är det hög tid att anmäla intresse för dig som vill jobba som hyrläkare detta år. Våra kunder har stora behov och vi får hela tiden in nya beställningar.

Vi har vuxit så det knakar sedan starten 2015 men vi behöver bli ännu fler. Därför söker vi nu legitimerade läkare, med och utan specialistkompetens, till våra kunders uppdrag inom primärvård och slutenvård. Vi erbjuder våra läkare de attraktivaste uppdragen med de bästa ersättningarna.

Vår fråga till dig är enkel – Vill du bli en av oss?

ansikte 16x9

Våra uppdrag

Uppdragen löper veckovis, vanligen måndag till fredag 8-17. Vissa kunder har behov av extra jourtjänstgöring medan andra inte har det. Du kan själv välja i vilka perioder du vill arbeta. Det är också bra för oss att veta om du har önskemål om eller begränsningar i geografin för uppdrag.

Ge oss så mycket information som möjligt om dina tankar kring hyrläkarjobb, period, kompetensområde, vilka journalsystem du behärskar etc så återkommer vi med förslag om uppdrag som passar dig.

Kvalifikationer/Erfarenhet

  • Du har svensk yrkeslegitimation som läkare och ev även svenskt specialistbevis
  • Vi ser gärna att du har jobbat som läkare i några år.
  • Som person är du positiv, flexibel, strukturerad, prestigelös och har god förmåga att samarbeta.
  • Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Ytterligare språkkunskaper ser vi alltid som en fördel.

Information

För mer information om uppdraget och villkor vänligen kontakta Kaija Åkerlund på: 070-762 08 18 alt kaija.akerlund@resurslakarna.se eller Peter Svensson på: 070-726 07 91 alt peter.svensson@resurslakarna.se

Ansökan

Är du intresserad av uppdrag som hyrläkare – Nu eller i framtiden – Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig.Formulärets överkant

Ditt namn*

E-post*

Telefonnummer*

Specialistkompetens

Önskemål om var du vill arbeta?

Hur hittade du oss?

GoogleLinkedInSociala medierAnnonsVia en kollega

Integritet*
enligt avtal och integritetspolicy.

Se alla lediga jobb »