Ring oss gärna: 08-505 808 80

Leg läkare sökes för primärvårdsuppdrag

Vi söker nu fler legitimerade läkare som vill jobba som hyrläkare inom primärvården under 2018. I första hand söker vi specialister i allmänmedicin eller ST-läkare i allmänmedicin. Har du ingen påbörjad ST men är intresserad och har erfarenhet av primärvård utöver din AT-tjänstgöring så fungerar det också bra hos vissa av våra kunder.

Resursläkarna har avtal själva eller via vårt moderbolag NGS Group AB i hela Sverige. Du kan arbeta som hyrläkare inom den offentliga vården eller hos privata vårdgivare. Vi erbjuder våra hyrläkare god service, mycket bra lön och bra villkor. Du kan jobba som anställd hos eller som underleverantör om du har eget bolag.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för leg läkare på vårdcentral.

Period

Det finns möjlighet till både korta och långa uppdrag, veckovis, återkommande eller löpande.

Arbetstider

Måndag till fredag 08.00 – 17.00. Ev möjlighet till andra arbetstider i överenskommelse med våra kunder.

Arbetsort

För specialister i allmänmedicin finns det uppdrag i stort sett hela landet. För ST-läkare och läkare utan påbörjad ST finns det hyruppdrag i vissa landsting (vänligen kontakta oss för mer information).

Kvalifikationer/Erfarenhet

  • Svensk yrkeslegitimation som läkare
  • Specialistbevis Allmänmedicin
  • Vi ser gärna att du har jobbat inom primärvården tidigare.
  • Som person är du positiv, flexibel, strukturerad, prestigelös och har god förmåga att samarbeta.
  • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Ytterligare språkkunskaper ser vi alltid som en fördel.

Information

För mer information om uppdragen eller om du vill veta mer om hur det är att jobba som hyrläkare / resursläkare vänligen kontakta Peter Svensson på: 070-726 07 91 alt peter.svensson@resurslakarna.se

Se alla lediga jobb »