Ring oss gärna: 08-505 808 80

Snabbt, tryggt och säkert

Att hitta rätt personal på kort tid är inte bara svårt, det kostar också tid, pengar och energi. Resurser som egentligen borde läggas där de hör hemma – på att utveckla verksamheten.

Uthyrning
Resursläkarna ger er ökade möjligheter att fokusera på patienten samtidigt som vi ser till att hanteringen kring tillfällig personal blir snabb, effektiv och säker. Kostnaden för er är ett fast pris där sociala avgifter, semester, sjuklön med mera ingår. Dessutom slipper ni alla de utgifter som en rekryteringsprocess innebär.

Rekrytering
Vi hjälper dig med delar av eller hela din rekryteringsprocess. Det är din tid och ditt behov som avgör. Vi kan ta hand om sökning av kandidater, urval, matchning mot kravprofil, tester och intervjuer. I vår rekryteringstjänst ingår alltid annonsering på nätet i våra standardkanaler.

Våra rekryteringskonsulter har gedigen erfarenhet av att testa, granska och rekrytera personal inom olika kompetensområden. Med specialistkunskap och en väl utvecklad metodik löser vi dina rekryteringsbehov.

Kontakta oss för offert och mer information på info@resurslakarna.se.

Valfrihet och tillgänglighet
Resursläkarna är en del av NGS Group Läkarbemanning och jobbar efter det regelverk som åligger ett ISO-certifierat företag, vilket innebär att vi följer lagar och regler. Vi är en etisk organisation, vi följer kollektivavtal och erbjuder fullt försäkringsskydd. Kort sagt: vi erbjuder valfrihet och tillgänglighet under trygga former.